Din guide till en trygg och fantastisk Sweden Rock-upplevelse!

Skydda är stolt HMS-partner för Sweden Rock. Genom vårt samarbete säkerställer vi att alla som arbetar på festivalen får en säkrare arbetsplats.
Samtidigt vill vi bidra till att de 140 000 personer som ska besöka festivalen också får en trygg och fantastisk upplevelse. Därför har vi tagit fram några riktlinjer så att du kan njuta av både Sweden Rock och minnena efteråt.

1. Undvik värmeslag: Sol och värme är en bra grund för en lyckad festival, men det kan också ge dig en riktig knock-out. Håll vattenflaskan nära och drick lite mellan alla festligheter.

2. Skydda dig mot solen: Kom ihåg solkräm och använd solhatt eller keps. Skydda har solkräm vid vårt festivalstånd. Bara kom förbi!

3. Skydda hörseln: Öronproppar är dina bästa vänner - och Skydda har sådana på sin monter. Tinnitus är en tråkig konsekvens och vanligare än man kan tro. Om du har barn med dig, se till att alla har hörselskydd. Skydda levererar Peltor Kids til Sweden Rock som finns vid ingången till festivalen.

4. Drick med måtta: Alkohol kan få festivalen att verka som en ännu bättre idé än den redan är, men för mycket av det goda kan göra den till en katastrof. Drick vatten och se till att få i dig mat regelbundet.

5. Undvik trängsel: Håll avstånd och visa hänsyn i kösystem.

6. Få ordentligt med sömn: Sömn = laddning – du behöver det för att orka hålla igång. De bästa musikupplevelserna är de du faktiskt är vaken för.

7. God hygien: Kom ihåg de smittskyddsregler du lärde dig under pandemin. Låt inte festivalminnet bli "den gången alla blev sjuka."

8. Släng ditt skräp där det hör hemma: Vi har bara en planet, så använd huvudet och släng ditt skräp rätt.

9. Var försiktig med eld: Visa försiktighet vid användning av engångsgrill, och släng fimparna där de hör hemma. Torrt väder = brandrisk.

10. Visa badvett: Undvik att bada i berusat tillstånd, och kom ihåg att människor i drunkningsnöd sällan förmår ropa på hjälp – håll uppsikt över dina kompisar. Sist men inte minst – njut av musiken och stämningen du kommit för! Trevlig festival!

Skapad 2024/06/7