Skydda och AudioSafe samarbetar för säkrare arbetsplatser

Vi är glada och stolta över att inleda samarbete med AudioSafe och därmed komplettera vårt utbud av personlig skyddsutrustning.

Skydda och AudioSafe samarbetar för säkrare arbetsplatser.

AudioSafe tillhandahåller individuellt formgjutna hörselproppar med anpassad dämpning och mekanisk medhörning. Hörselpropparna som endast väger 5 gram sitter optimalt i varje användares hörselgång då de är gjutna efter varje individ. Detta hörselskydd kompletterar vårt erbjudande för säkra arbetsplatser och vi blir en ännu starkare leverantör av personlig skyddsutrustning.

De här hörselpropparna är så lätta och bekväma att de alltid används. Vi hör ofta från användare att en de upplever hörselkåpor eller proppar som obekväma eller tunga, och då tar de lätt av sig hörselskyddet. Det gör man inte med AudioSafes hörselskydd. De sitter i hela arbetspasset och ger därmed ett komplett skydd mot buller, säger Johan Westman, skyddsspecialist på Skydda.

De individuellt anpassade hörselpropparna finns för en mängd användningsområden och vi säkerställer att du får rätt dämpning för just dina behov och de riskmoment och situationer du arbetar i. Det går att välja filter så att du får rätt dämpningsvärde och varje hörselpropp blir därmed unik.

Buller är ett riskområde vi ser är eftersatt på många arbetsplatser. Att minska bullret är alltid en lönsam affär, inte minst i minskade sjukskrivningskostnader och kostnader för minskad produktivitet. Den som utsätts för buller kan få skador på hörseln som kan vara livslång. Man blir lätt stressad och trött vilket leder till sämre arbetsförmåga och ökad risk för att utsätta sig för andra riskmoment.

Vi på Skydda är oerhört glada över att nu inleda samarbete med Sveriges största leverantör av formgjutna hörselskydd som ligger i framkant när det gäller hörseldämpande produkter. Vi kompletterar vårt utbud med något vi inte haft innan, helt anpassade hörselproppar som är gjutna efter varje användares hörselgång.  På så sätt kan vi se till att du alltid har ett hörselskydd som skyddar, säger Johan Westman, skyddsspecialist på Skydda.

Skapad 2019/10/30
Senast ändrad 2022/01/10