Alla Utbildningar

Utbildningar

Utbildning
utbildning kompetent person

Fallskydd – Kompetent person

Utbildningen ger dig rätt kunskaper i att utföra den lagstadgade kontrollen och besiktningen av personligt fallskydd. Du lär dig hantera fallskydds- och räddningsutrustning.

Praktiska övningar varvas med teoretiska moment kring arbetsmiljöregler, material, standarder och märkning med mera.

Utbildning
Utbildning arbete på tak

Fallskydd – Arbete på tak

För dig som arbetar på tak är det viktigt att kunna jobba säkert. Utbildningen ger en genomgång av säkert arbete på tak och hur man bygger säkra förankringspunkter.

Utbildning
utbildning räddning bas

Fallskydd – räddning bas

En räddningsutbildning är ett bra komplement till grundläggande fallskyddsutbildning och ger dig kunskaper i hur du på ett säkert sätt räddar nödställda vid arbetsplatsolyckor. Praktiska övningar varvas med teoretiska moment kring lagstiftning, förankringspunkter, riskanalys med mera. 

Utbildning
Grundutbildning fallskydd

Fallskydd – grundutbildning

Om du arbetar på hög höjd ska du ha kännedom om fallrisker, hur du använder fallskyddsutrustning, riskanalyser och räddningsplaner, samt förstå vad som händer vid fall.

Utbildning
Fallskyddsinformation

Fallskydds-information

Enligt lag ska alla som arbetar i miljöer med fallrisk informeras om riskerna med arbete på hög höjd, samt veta hur man använder fallskyddsutrustning på rätt sätt.

Utbildningen ger en genomgång av de teoretiska aspekterna kring fallskydd, med fokus på risker, olika typer av fallskyddsutrustning och användningsmetoder.