Laddar
Laddar
Laddar
/wcsstore//CAS/Skydda/Attachment/News/SE/2024/AW24_w.40_Jedx_content_fullimage_1.jpg

Upptäck JedX andningsmasker – Nya högkvalitativa skyddsprodukter hos Skydda

2024-10-05

Vi är stolta över att presentera JedX, ett nytt varumärke i vårt produktsortiment som erbjuder högkvalitativa andningsmasker. JedX är specialiserade på skyddslösningar som möter de unika behov som finns inom bygg- och hantverksbranschen. Med deras noggrant utvecklade FFP2- och FFP3-masker får du både komfort och maximalt skydd på arbetsplatsen. 

Varför välja JedX andningsmasker? 

JedX, en finsk tillverkare baserad i Vantaa, är specialiserad på utveckling och tillverkning av avancerade andningsskydd. Sedan starten 2020 har JedX snabbt blivit en ledande aktör tack vare sin höga kvalitetsstandard och miljömedvetna produktion. Alla produkter tillverkas i egna fabriker i Finland och testas noggrant i ackrediterade europeiska laboratorier för att garantera maximal säkerhet och prestanda. 

Varför är JedX perfekt för bygg och hantverk? 

JedX har snabbt blivit ett pålitligt namn för yrkesverksamma inom bygg och hantverk. Produkterna är utvecklade för att skydda mot damm, skräp och skadliga partiklar – ett måste för alla som arbetar i krävande miljöer som byggarbetsplatser och industrier. 

  • Maximalt skydd: JedX respiratorer filtrerar effektivt bort farliga partiklar och damm som ofta förekommer på byggarbetsplatser och i verkstäder. 
  • Komfort och passform: De justerbara näsklämmorna och hypoallergena materialen säkerställer att maskerna sitter bekvämt även under långa arbetsdagar. 
  • Hållbarhet i fokus: JedX är inte bara bra för dig, utan också för miljön. De är koldioxidneutrala och använder sig av miljövänliga produktionsmetoder. 

Produktexempel för bygg och hantverk 

  • JEDX 3614 W– Perfekt för hantverkare och byggarbetare som behöver ett andningsskydd med både hög filtreringseffektivitet och god andningsförmåga. 
  • JEDX 1852 W HL – En hypoallergen FFP2-mask som minimerar risken för hudirritation och är bekväm att bära under hela arbetsdagen. 
  • JEDX 3805 W – FFP3-mask med ventil som gör det lättare att andas i dammiga och fuktiga miljöer, samtidigt som den ger det högsta skyddet mot skadliga partiklar. 

Andningsmasker för sjukvård och laboratoriemiljöer 

JedX produkter är också ett utmärkt val för yrkesverksamma inom sjukvård och laboratorier. Deras Typ IIR-masker erbjuder en kombination av partikel- och vätskeskydd, vilket gör dem idealiska för sjukvårdspersonal och forskare. 

  • JedX 1351 W – Denna mask kombinerar FFP2-skydd med Typ IIR-standard för hög filtrering av bakterier och skydd mot vätskestänk. 
  • JedX 3805 PW – En avancerad FFP2-mask som ger maximalt skydd mot luftburna virus och skadliga partiklar, perfekt för användning inom medicinska och laboratoriemiljöer. 

Fakta om skyddsnivåer för andningsmasker 

  • FFP1: Lägsta skyddsnivån. Filtrerar minst 80 % av partiklar större än 0,6 mikrometer. Används främst för skydd mot icke-toxiska dammpartiklar. 
  • FFP2: Medelhög skyddsnivå. Filtrerar minst 94 % av partiklar större än 0,6 mikrometer. Effektiv mot fasta och vätskeformiga aerosoler, samt damm, rök och luftburna virus. Rekommenderas för byggarbetare och industrier med exponering för farliga ämnen. 
  • FFP3: Högsta skyddsnivån. Filtrerar minst 99 % av partiklar större än 0,6 mikrometer. Skyddar mot mycket små och giftiga partiklar, inklusive damm och farliga aerosoler. Används i miljöer med hög risk för luftburna smittämnen och kemiska partiklar. 
  • Typ IIR: Kombinerar partikel- och vätskeskydd. Har en hög bakteriefiltreringseffektivitet (≥ 98 %) och är motståndskraftig mot vätskestänk. Idealisk för användning i medicinska och kirurgiska miljöer där exponering för kroppsvätskor förekommer. 

Beställ JedX andningsmasker för bygg och hantverk idag! 

Oavsett om du arbetar inom bygg, industri eller sjukvård, erbjuder JedX respiratorer högsta möjliga säkerhet och komfort. Skydda, tillsammans med JedX, hjälper dig att skapa en säkrare och mer hållbar arbetsmiljö.